HTML

utazas-koncertek-zene és megint csak utazás

Ebben a blogban utiélményeket olvashatsz. Különböző városokról tudhatsz meg bővebb információt. Hová érdemes menni, milyen tömegközlekedést éri meg használni? Mi mennyibe kerül? Melyik múzeumba juthatsz be olcsón vagy a sort kikerülve? A világ 1000 csodáinak történetéről ,keletkezéseiről,hozzájuk fűződő mondákról olvashatsz írásokat.Esetleg egy-egy nagyon jó koncertről írok majd vagy a mindennapokról... Persze mindenkitől kérek egy kis türelmet, mert egyelőre egyedül szerkesztem a blogot- és elég sok időbe telik egy-egy poszt megírása.

Friss topikok

www.lokoszt.blog.hu

Ryanair- to be or not to be

2009.12.10. 09:43 doki.zsuzsa

Egy esetleges kivonulás margójára...

A lányommal utaztunk volna 2009 január végén a Ryanair-rel Londonba ,majd február eléjén Gironába HHN-on és Brémán keresztül.

Miután a Ryanair oly hirtelen törölte a 2009 január 18.-a után induló  BUD-HHN, BUD-BRE járatokat, körül kellett néznem a többi fapados társaságnál, mivel nem okozhatok a családtagjaimnak csalódást.

 

WizzAir-ral pontosan egy éve nem utaztunk, így náluk kezdtem a kutakodást

januári és februári időpontokra rengeteg jegyet találtam Brüsszel, Eindhoven, Göteborg, Malmö, Párizs-Beauvais, Róma-FCO-ra 5190 ft-ért (elvétve vannak jegyek London-Lutonra is ennyért,de a visszafelé út kicsit drágább, főleg az esti járatokra)

Milano-Bergamoba 3890 ft-ért, Velence-Treviso-ba 2590 ft-ért

Az Easyjet helyenként kicsit drágább jegyeket árul:

Berlinbe 4200 ft és 5800 ft a legolcsóbb jegy,és elég kevés darabszámban, Dortmundba 4200-4400 ill 5800 ft, Párizsba (ORY) 3 db 4800 ft-os jegyet találtam, visszafelé 2 db 4800 ft-osat, de több jegy van 6600 ft-ért, visszafelé 7114 ft-ért.

Londonba 16 ezer ft alatt nem úszhatjuk meg a repülőjegyek árát, általános a 7600 ft-os, visszafelé a 7153 ft-os jegyek.

Genfbe viszont elég drágák, igaz heti 3 járat megy és 2 járat jön, elvétve van 6600 ft-os (kifelé 1 db-ot találtam)

Tudom,hogy ezek az árak a Ryanair helyenkénti akciós áraihoz képest elég borsosak,de jelen pillanatban el kell könyvelnünk, hogy a Ryanair cégre Magyarországon nem nagyon lehet számitani, nem lehet egy családi nyaralást alapozni. Inkább kicsit drágábban veszek ezentúl repülőjegyet, de aránylag a biztosra szeretnék menni. Jelenleg nagyon úgy fest, hogy a Wizzair vagy az Easyjet megbizhatóbb mint a Ryanair...

Szólj hozzá!

Címkék: ryanair low cost

A bejegyzés trackback címe:

https://varosok.blog.hu/api/trackback/id/tr981587684

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása