HTML

utazas-koncertek-zene és megint csak utazás

Ebben a blogban utiélményeket olvashatsz. Különböző városokról tudhatsz meg bővebb információt. Hová érdemes menni, milyen tömegközlekedést éri meg használni? Mi mennyibe kerül? Melyik múzeumba juthatsz be olcsón vagy a sort kikerülve? A világ 1000 csodáinak történetéről ,keletkezéseiről,hozzájuk fűződő mondákról olvashatsz írásokat.Esetleg egy-egy nagyon jó koncertről írok majd vagy a mindennapokról... Persze mindenkitől kérek egy kis türelmet, mert egyelőre egyedül szerkesztem a blogot- és elég sok időbe telik egy-egy poszt megírása.

Friss topikok

www.lokoszt.blog.hu

Reptér melletti városok 2. - Weeze-

2010.01.15. 21:48 doki.zsuzsa

Dusseldorf - Weeze repülőtér  Németország  kicsi repülőtereinek egyike. A repülőtér közel esik Düsseldorf és Weeze városokhoz. Dusseldorf  és Weeze a legjobb uticél városnézésre. De kalandvágyóbb utasok átnézhetnek Hollandiába is,mert nagyon közel van a holland határ. Ráadásul a buszközlekedés nagyon jó . Az összes ideérkező és innen induló járat egy terminálon belül helyezkedik el.

Dusseldorf - Weeze repülőtér Németországon belül ajánl járatokat, valamint nemzetközi járatokat és távolsági járatokat. Dusseldorf - Weeze repülőtér a Ryanair légitársaság bázisaként szolgál. Condor, Pegasus Airlines és Wizz Air légitársaságoknak van járatuk NRN repülőtérre.

Merre is található NRN reptere? Németország nyugati részén, a holland határ mellett. Düsseldorfhoz e reptérnek kb. annyi köze van,mint HHN repterének Frankfurthoz vagy Beauvais repterének Párizshoz. Vagyis: nem sok.

 

A reptérről rengeteg buszjárat indul szerte szét Németország és Hollandia különböző városaiba-már amint kicsit feljebb is emlitettem.

Amszterdam: egyirányú 31€, return: 57€  Arnhem: 18€  gyermek(2-6 év)9€  Boxmeer: egyirányú:16€  return 27€   Duisburg: 12€   gyermek (2-7 év) 6€     Düsseldorf: 14€  7 éves korig 7€, napijegy:18€  Eindhoven: 23€ return: 41€        Essen: 14€ 7 évesig: 8€   Kevelaer:  4,25€   csoport (4 fő) 14,40€ gyerek (6-14) 2,80€  Köln: 21€ gyermek 7 évig: 11,50€ napijegy: 26€  Oberhausen: 14€ (2-6 év): 8€      Goch : 4,25€   Nijmegen: 16€  (2-6 év) 8€    Utrecht  egyirányú: 27€  return:49€  Venlo: 15€ (2-6 év) 8€   (2009-es árak!!!)

Weeze: 2,20€  14 éves korig:1,50€

Vonattal: először is vagy az 5km-re lévő Weeze pályaudvarra kell eljutnunk, vagy Kevelaer állomására    menetrend: www.bahn.de  kiinduló állomás: Weeze Terminal 1

 folyt köv.

 

 

 

 

 

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: németország ryanair repülőtér wizzair düsseldorf weeze nrn

A bejegyzés trackback címe:

https://varosok.blog.hu/api/trackback/id/tr91637826

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása